hvordan du gjør din søvn miljø mer behagelig

Smertebehandling Trender

Våkner du opp om morgenen og føle mer sliten enn du gjorde da du gikk til sengs? Noe wrecking søvnen din. Kanskje det er din seng. Det er på tide å undersøke.

Velg en komfortabel madrass. Du trenger ikke å bruke masse penger. Studier viser at en middels fast madrass er best for folk flest. Velg en som er behagelig for deg. Hvis madrassen er for fast, tilsett et egg kasse madrass pad.

Velg den beste pute for søvnen din stil

* Tilbake sviller trenger en tynnere pute med ekstra loft i den nedre delen å vugge halsen.

* Side sviller trenger en fastere pute å fylle avstanden mellom øret og utenfor skulder.

* Mage sleepers trenger en svært tynn, nesten flat pute.

Selv om du ikke trenger en pute, tucking en under magen kan bidra til å forhindre smerter i korsryggen.

Din søvn posisjon kan hjelpe eller forverre ryggsmerter. Å sove på magen legger vekt på ryggen. Prøv å sove på ryggen eller siden.

Hvis du sover på ryggen, legger puter under knærne for støtte.

Hvis du sover på din side, legge en pute mellom knærne slik at ryggraden er nøytral. Og trekk knærne litt opp til brystet.

Hvis du har Bekhterevs sykdom, velger en fast madrass for å redusere tilbake smerte. Også bruke en meget flat pute under hodet i stedet for en tykk en.

Hvis ryggsmerter er forårsaket av andre problemer, se etter en middels fast madrass. Det bør være omtrent en 5 på en 10-punkts vanskelige å myk målestokk. Pass på å prøve ut en madrass før du kjøper.

Hvis du ikke kan kjøpe en ny madrass, forbedre eksisterende. Legg et ark av kryssfiner mellom madrassen og box springs eller bunnen av sengen. Eller få noen til å flytte saggy madrass på gulvet for bedre støtte.

Det er fristende å legge seg ned på en varmepute i sengen når du har smerter. I stedet bruke varmeputen mens du sitter på en stol eller en sofa. Ligge med din kroppsvekt mot en varmepute setter deg i fare for brannskader på huden.

Hvis du har ryggsmerter, aldri rykke deg opp fra liggende stilling i sengen. I stedet, rulle over på siden. Bøy begge knærne. Skyv deg opp med hendene mens svingende bena over på siden av sengen.

Unngå å bøye seg framover i livet som du står opp. Dette kan sette press på ryggen.

Prøv å ta en varm dusj eller bad før sengetid for å hjelpe deg å sove. Varmt vann hjelper noen folk slappe av stive muskler før sengetid. Studier tyder på at tilstrekkelig dyp søvn hjelper folk håndtere smerte bedre.

Når du trenger å hvile, holde nakken i en nøytral posisjon. Dette legger mindre belastning på nakkemusklene og fører til mindre smerte. Plasser en rullet opp håndkle eller liten pute under nakken for å holde halsen på linje med ryggraden.