hvordan din tro påvirker dine kjære ‘vekt

I fjor, forskning fast Harris Interactive slått seg sammen med nonprofit helseinformasjon kilde HealthyWomen å kartlegge kvinners oppfatninger om hva jeg kaller “O” ord – fedme. De fleste av de 1,037 kvinnene i undersøkelsen var klar over at fedme er et stort problem i Amerika. Men mange ikke forstå hvor mye innflytelse sin vekt og kosthold mønstre har på andre. Noen spesifikke funn

Mødre som modeller. Selv om 87% mente det er en foreldrerolle i syklusen av fedme, bare 28% tildelt noe ansvar for seg selv som mødre når det kommer til sine barns vekt, og 57% mente en mor og far har lik innflytelse på sine barns potensial for fedme .

Men forskning viser en mors fedme har en mye større effekt enn en fars. Moms er fortsatt først og fremst ansvarlig for innkjøp av mat og måltid forberedelse. Og barna har en tendens til å etterligne sine mødre ‘matvaner.

Graviditeten tilkobling. Kun 10% av kvinnene i undersøkelsen av Harris Interactive anerkjent at hvis en gravid kvinne er overvektige i hennes første trimester, hennes barns risiko for å bli overvektige mer enn dobles. Førti-seks prosent av kvinnene var ikke sikker, og 11% mente det ikke var noen forbindelse. Foreløpig er én av fem kvinner overvektige på tidspunktet for hennes baby oppfatning.

Venner og familie. Mindre enn en tredjedel av kvinnene i undersøkelsen forsto de var 57% større sannsynlighet for å bli overvektige hvis deres venn var overvektige, 40% hvis deres søsken var, og 37% om deres ektefelle var.

Fedme og helse. En full 97% av kvinnene i undersøkelsen visste fedme er assosiert med hjertesykdom og diabetes. Men bare 30% anerkjent fedme er assosiert med gallestein og infertilitet, bare 25% var klar over det kan øke risikoen for tykktarmskreft og brystkreft, og bare 13% kjente til sin kobling til livmorkreft.

Mange kvinner mener fedme er genetisk, og slik at de tror det er ingenting de kan gjøre med det. Men det er ikke sant. Genetikk kan laste pistolen, men miljøet trekker avtrekkeren. Og det blir mer og mer klart at mødres livsstilsvaner kan bidra til å spare ikke bare sitt eget liv, men også livene til deres familie og venner.

sunne, deilige oppskrifter, fra og spise godt magasin.

Mens du trener, bør du regne mellom …