hvordan å velge riktig badedrakt

Det er sommer! Tid for å belønne alt det harde arbeidet med å spise riktig og trene med en avslappende tur til stranden eller en pool party. Plus, det er varmt ute! Vannet som ringer deg. Jeg vet hva du tenker: Ingenting som en badedrakt for å avsløre alle de feilene som driver oss gal. Vel, før du velger å skjule under muumuu, leder for butikkene (eller Internett) for å finne den drakt som passer deg.

Nøkkelen til å finne en badedrakt som ser bra ut på deg er å vite hvilke motiver og farger balansere kroppen din form. Er hoftene bredere enn midjen din, eller er midjen større enn hoftene? Har du en stor byste? Ingen bekymringer. Finn din kroppsfasong nedenfor for å lære hvordan du kan finne din perfekte badedrakt.

Og her er en hemmelighet for alle kroppsfasonger: Dersom drakten gjør øynene ta på hele dressen på en gang, du har en vinner, ifølge Swim Finder på Lands ‘End nettsted. For eksempel, hvis drakten har blomster, vil øynene flytte fra blomst til blomst, aldri å fokusere på ett område.

Nå, la oss treffer kjøpesenter!

Omvendt Trekant: Skuldre og / eller bust er bredere enn hoftene. Strategi: Tegn øyne ned, bort fra skuldrene. Design: Legg volum til lavere kroppen å balansere eller minimere en større topp. Du kan gjøre dette ved å velge drakter med brede stropper, mønstre eller utskrifter som trekker øynene ned, skjørt, side striper, eller “boy-cut” lets; Rektangel: Balansert hofte og skulder bredde uten en definert midje. Strategi: Definer en waistline ved å lage kurver. Design: Detaljer som prinsesse sømmer, drapering, og belter bidra til å skape kurver. Så se etter passer med en drop-åk midje, prinsesse sømmer, undertøy stropper, diagonale linjer og utskrifter og belter eller et skjerf. Unngå solide farger; Triangle: Hofter bredere enn skuldrene og / eller bust. Strategi: Tegn øyne opp, bort fra hoftene. Design: Du ønsker å se etter drakter som slank underkroppen og trekke oppmerksomhet til overkroppen. Velskapt necklines og byste detaljering er nøkkelen. Drakter til denne formen vil også inneholde en front glidelås, mørkere eller solide farger på bunnen, og et imperium-stil midje; Circle: Waist er større enn bust og hofter. Strategi: Lag en illusjon av en definert midje. Design: Se etter drakter som slank underkroppen og skape en slankende waistline. Drakter med interessante necklines eller siden shirring kan gjøre utslaget. Også se etter passer med prinsesse sømmer, buk kontrollpanel, høy rygg, diagonale utskrifter og vertikale farge blokker; Og her er en hemmelighet for alle kroppsfasonger: Dersom drakten gjør øynene ta på hele dressen på en gang, du har en vinner, ifølge Swim Finder på Lands ‘End nettsted. For eksempel, hvis drakten har blomster, vil øynene flytte fra blomst til blomst, aldri å fokusere på ett område; Nå, la oss treffer kjøpesenter!

sunne, deilige oppskrifter, fra og spise godt magasin.

Mens du trener, bør du regne mellom …