hvordan å unngå vekttap krasje og brenne

Kanskje øverst blant alle de ubehagelige delene av vekttap er det faktum at det er så lett å falle av dietten vognen og få vekten tilbake.

“Du virkelig, virkelig jobbe for slanking og slippe alle disse pounds, så du ønsker å spise noe og bare nyte det uten å tenke på hvor mange gram fett det er eller hvor mange kalorier”, sier Catherine Gush, 43, en medisinsk assistent i et legekontor i Craig, Colorado.

Det er det øyeblikket da alt det harde arbeidet, irritabilitet og forsinket tilfredstillelse komme opp mot gleden av halvliter gourmet iskrem i fryseren og stripe av fast-food leddene langs motorveien.

Du ser mat, og du spør deg selv: “Hva er vitsen?”, Sier Walt Stock, 39, en bil reparasjon tekniker i Latrobe, Pa. “I hvert fall hvis jeg spiser mat som jeg vet at jeg vil føle seg bedre for en stund , og jeg skal spise det før eller senere, så det kan like godt være raskere.

Dette er hva noen dietitians og legene kaller “diett dropout». Og det er ofte et resultat av Kosten ‘urealistiske mål.

Selv når du er under medisinsk behandling for fedme, “pasienter har en tendens til å treffe et platå etter tre til seks måneder med behandling, eller når de har mistet ca 5 til 15 prosent av kroppsvekten,” sier Louis Aronne, MD, førsteamanuensis i medisin ved Cornell University Weill Medical College som spesialiserer seg i studiet av fedme. “De slutter å miste vekt, og deres appetitt tilbake. Det fører til mye frustrasjon, selv for pasienter som er veldig motivert.

Mange vekttap programmer der ute direkte personer i handlingen fasen av vekttap bare “, sier Leslie Bonci, RD, en talsmann for Dietetic Association og direktør for idrettsmedisin ernæring program ved University of Pittsburgh i Pennsylvania.” disse programmene tar en alt-eller-ingenting tilnærming som ikke bidrar til langsiktig vektkontroll.

Noen av disse urealistiske mål er et resultat av tung reklame for produkter som hevder å hjelpe folk ned i vekt. Mange av disse annonsene spille inn i folks fantasier om vekttap.

sunne, deilige oppskrifter, fra og spise godt magasin.

Mens du trener, bør du regne mellom …