hvordan å skaffe en smart baby

Akademisk oppnåelse. College stipend. Presidential ambisjoner.

Noen ganger barns allergi symptomene ikke stoppe med en tett nese og rennende øyne. Dersom barnet ditt har allergisk astma, den vanligste formen for astma, eksponering for allergener som pollen og muggsopp kan forårsake luftveier blir hovne og betente. Barndommen allergier som utløser astma kan føre til hvesing, kortpustethet, og pustevansker; Når det skjer, kan barnets lege foreskrive bruk av en pustemaskin kalt en forstøver. Følgende Q && er; En vil hjelpe …

I dag er det en ny form for “babyspråk”. Fra fødeavdelinger til pjokk lekegrupper til mamma chatterom, hvordan å heve en smart baby er en viktig fokus for samtale og bekymring.

“Foreldre har alltid ønsket det beste for sine barn, men nå synes det er virkelig en mye mer fokusert forsøk, og mer bekymring og bekymring gjør det rette for å stimulere barnets vekst og utvikling, spesielt utviklingen av hjernen,” sier Nina Sazer O ‘Donnell, direktør for National strategier for suksess ved 6, en United Way of America læring initiativ.

Bekymringene er ikke uten fortjeneste. Mens en del av en baby 100 milliarder hjerneceller er forhåndskablet ved fødselen – for det meste de som er koblet til pust, hjerterytme og andre fysiologiske overlevelse funksjoner – det er i løpet av de første fem årene av livet at mye av de essensielle ledninger knyttet til læring legges ned.

“Hva skjer i løpet av de første fem årene av livet kan ha en enorm innvirkning på ikke bare hvor godt babyens hjerne utvikler seg i øyeblikket, men hvor godt at barnet lærer og vokser i hele sin levetid,” sier Christopher P. Lucas, MD, direktør av Early Childhood service på NYU Child Study Center og førsteamanuensis i barne- og ungdomspsykiatri ved NYU School of Medicine.

Mens ekspertene sier babyen hjernens utvikling er fortsatt i stor grad et mysterium, det vi vet er bare hvor stor rolle naturlig foreldre instinkter kan spille i å sette barnet ditt på rask vei til suksess.

Som samfunn fødte en modig ny high-tech verden, foreldre overalt begynte å anta at high-tech læring var en forutsetning for at barnet skulle vokse opp og blomstre.

Slår ut, ingenting kunne være lengre fra sannheten.

Faktisk, en populær form for smart baby teknologi – læring videoer som Baby Einstein – fikk dårlig karakter i en studie designet for å evaluere deres effektivitet i å hjelpe barnet hjernens utvikling. Forskning, publisert i Journal of Pediatrics, viste at ikke bare var disse såkalte babyen hjernen verktøyene ikke nyttige, de kan faktisk treg ordet læring.