hvordan å gjenkjenne Poison Ivy, eik, og Sumac – emneoversikt

Poison Ivy, eik, og Sumac finnes over hele det kontinentale USA. Generelt, Poison Ivy vokser øst for Rocky Mountains, gift eik vest for Rocky Mountains, og gift Sumac i det sørøstlige USA.

Vanligvis har tre brede, skje-formede blader eller brosjyrer, men det kan ha mer. Uttrykket “Leaves of tre? La det være.” kan hjelpe deg å huske hva giften eføy ser ut; Vokser som en klatring vintreet eller en lav, sprer vintreet som brer seg gjennom gresset (mer vanlig i østlige statene) eller som en busk (mer vanlig i nordlige statene, Canada, og Great Lakes-regionen); Ofte vokser langs elver, innsjø fronter og hav strender; Har lyse røde blader og hvite eller krem ​​bær om høsten.

Har blader som ser ut som eik blader, vanligvis tre løpesedler, men noen ganger opp til syv på hvert blad gruppe; Vokser som et vintre eller en busk.

Plantene kan se annerledes ut avhengig av sesong og området der de vokser. Men alle disse plantene har liten hvit, brun, krem, eller gule bær om høsten. Deres bær kan hjelpe skille dem fra ufarlige, men tilsvarende anlegg.

Etter at bladene har falt av, kan disse plantene noen ganger bli identifisert ved den svarte farge på områder hvor oljen i anlegget (urushiol) har vært utsatt for luft.

Poison Ivy finnes overalt i USA unntatt Alaska og Hawaii. Det er mest vanlig i de østlige og Midtvesten stater. Det er mindre vanlig utenfor USA, men likevel funnet på alle kontinenter.

Poison Ivy

Poison eik er mest vanlig i det vestlige USA, men det er også funnet i østlige stater. Det sjelden er funnet i Midtvesten stater.

Giftig eik

Poison Sumac er mye mindre vanlig enn giften eføy eller forgifte eik. Den finnes i skogsterreng, myrlendte områder, som for eksempel Florida og deler av andre sørøstlige statene. Det er også funnet i våte, skogkledde områder i det nordlige USA.

Poison Sumac

Har 7 til 13 brosjyrer på hvert blad stilk. Bladene har myke kanter og spisse tips; Vokser som en busk eller lite tre.