hvordan å føle seg vel på treningsstudio

May 29, 2000 – Hvis du er en kvinne som føler seg skremt eller ubehagelig om å jobbe i et treningsstudio, sette deg rolig med følgende strategier, anbefalt av Chicago trener CC Cunningham, en talskvinne for Council on Exercise.

Hvis du har en fleksibel timeplan, trene når gym er minst overfylt. “Resepsjon personale kan gi deg en profil av folkemengdene som kommer inn på forskjellige tider”, sier Cunningham. “Du finner kanskje det er en tid da den eldre settet kommer inn, og du kan unngå det etter jobb cruising publikum; Bruk de samme treningsklær som du vil ha på hjemme slik at du ikke ender opp med uro om hvordan du ser ut. “ikke prøv å konkurrere med de genetisk begavede individer i matchende joggetur BH og hud shorts,” Cunningham sier. Dessuten er de fleste folk betaler mye mindre oppmerksomhet til deg enn du tror. “de vakre mennesker er vanligvis å se på deres refleksjon i speilet “, sier hun, Slitasje radio hodetelefoner.” det er en måte å lage din egen lille verden “, sier Cunningham.” Og det gjør det mindre sannsynlig at noen vil nærme deg; Gå til klubben med en venn. Treningen partner vil gi moralsk støtte; Ta en gruppe øvelse klasse. “Velg en klasse som passer din personlighet, som boksing hvis du er mer aggressiv og yoga hvis du er mer myk”, sier Cunningham. “Du er sannsynlig å finne folk i disse klassene som er mer som deg.” Dessuten, i de fleste klasser, kvinner langt enn menn; Ta din klubb orientering, slik at du er kjent med oppsettet og utstyr. Tar to eller tre personlige treningsøkter kan hjelpe også. “Det awkwardness som kommer fra ikke å vite hvordan du skal bruke maskinene kan gjøre deg mer selvbevisst”, sier Cunningham. “Hvis du føler at du er den eneste som ikke vet hvordan du slår på tredemølle på, andre folk begynner å virke større enn livet og de blir så mye mer av en hindring.

Suzanne Schlosberg er medforfatter av Fitness for Dummies, andre utgave, (IDG Books Worldwide, 2000) og forfatter av Ultimate Workout Log, andre utgave, (Houghton Mifflin, 1999) og frilansskribent i Santa Monica, California.

Mens du trener, bør du regne mellom …

Mens du trener, bør du regne mellom …