hvordan å fjerne en hake fra en persons hud

De fleste flått ikke bære sykdommer, og de fleste flåttbitt ikke føre til alvorlige helseproblemer. Men det er viktig å unngå og sjekke for flått, og for å fjerne en hake så snart du finner den. Fjerne flåtten helt kan hjelpe deg å unngå sykdommer som Lyme sykdom som flåtten kan passere på under fôring, eller en hudinfeksjon der flåtten bit deg.

Lær hvor flått og hjort som bærer flått finnes oftest i samfunnet. Unngå disse områdene hvis mulig; Dekke så mye av kroppen som mulig når du arbeider eller spiller i gras eller skogområder. Bruk en lue, en langermet skjorte, og lange bukser med bena gjemt i sokkene. Husk at det er lettere å få øye på flått på lyse klær; Bruk insektmidler, for eksempel produkter med DEET; Klare blader, pensel, høyt gress, woodpiles og steingjerder fra rundt huset og kantene av din hage eller hagen. Dette kan bidra til å redusere flått og gnagere at flått er avhengige av; Fjern planter som tiltrekker hjort, og bruke barrierer for å holde hjort-og hjort flått de kan bære ut av hagen din; Ring din lokale landskaps barnehage eller fylke forlengelse kontor for å se om din hage kan bli behandlet for flått med reagentless eller miljømessig trygge metoder.

Når du kommer inn utenfra, sjekk over hele kroppen for flått, inkludert lysken, hode, og underarmer. Gre håret med en fintannet kam, eller ha noen sjekke hodebunnen; For å fjerne flått fra klær, sette klærne i en varm tørketrommel eller henge dem ut i solen på en varm dag i minst 15 minutter. Varmen kan drepe flått. Også se etter flått på alle utstyr du hadde med deg i skogen; Sjekk barna daglig for flått, spesielt i sommermånedene; Sjekk kjæledyrene for flått etter at de har vært ute. Dine kjæledyr kan bære infiserte flått innendørs der de kan falle av ditt kjæledyr og fest til deg.

Pollen teller, behandling tips, og mye mer.

Det er ingenting å fnyse.