hvordan å få vakre lepper

Vakre, myke lepper er ønsket av kvinner overalt. Du ser saftig lepper kjennetegnet på magasinet dekker, i leppestift annonser, og på ansiktene til dine favoritt kjendiser (ja, Angelina, vi snakker om deg). Hvem sier at vi ikke kan ha dem også? Her er noen måter å plumpe opp – og beskytter – våre lepper.

1. Skim Lip etiketter

Kan ikke få nok leppepomade? Hvis ja, sjekk ingrediensene du setter på leppene. For å beskytte mot solskader, anbefaler Academy of Dermatology velge en leppepomade med solfaktor 30 eller høyere.

“Unngå parabener og parfyme, noe som kan være irriterende,” sier Ranella Hirsch, MD, en Boston hudlege. Også, hvis du har en tendens til å få sprukne lepper, må du kanskje å unngå kamfer og mentol, super-aromatiske ingredienser som kan tørke leppene. I stedet se etter ingredienser som hjelper leppene holde på fuktighet. Disse inkluderer glyserin, mineralolje, aloe, melkesyre, og sorbitol. Lanolin og bivoks både myke lepper umiddelbart. Imidlertid, bivoks ikke trenge gjennom overflaten av leppen.

Hopp leppepomader med kunstige smaker og søtningsmiddel; de kan forårsake en allergisk reaksjon.

2. Slough Away Flakes

Du har sannsynligvis allerede eksfoliere ansiktet og kroppen. Men visste du at dine lepper kan ha nytte av denne behandlingen, også? Påfør en skvett av sukker og honning (det hjelper sukker stick) på leppene og gni forsiktig, ved hjelp av små sirkulære bevegelser.

“Slå over de epidermale celler kan bidra til å stimulere ny kollagen, som noe bremser aldringsprosessen av leppene,” sier Neil Sadick, MD, en hudlege i New York City. Avslutt med å tørke munnen med en fuktig klut og bruke leppepomade.

3. Skru opp lyden

Den fulle leppe utseende er i. For langtids leppe plumping, må du besøke en hudlege kontor. “En rekke hyaluronsyre fyllstoff kan injiseres i leppene som en poliklinisk prosedyre”, sier Tina Alster, MD, direktør for Washington Institute of Dermatologic Laser Surgery i Washington fyllstoff inkluderer Juvederm og Restylane.

Hudleger bruker også kombinasjonsbehandling – fyllstoff pluss Botox – for mer naturlig utseende leppe foryngelse, sier Hirsch.

Det er også lip-plumping ordbøker for en midlertidig effekt. Disse er ofte fylt med sirkulasjonsøkende eteriske oljer som kanel og ingefær.

4. Ikke Røyk

Studier har knyttet smoking med for tidlig aldring av huden. “Røyking akselererer hudens celleskader og kollagen tap, noe som fører til rynker”, sier Hirsch. Så hoppe sigaretter og lag på leppe fuktighetskrem.

KILDER

Neil Sadick, MD, hudlege, New York City.

Ranella Hirsch, MD, hudlege, Boston.

Tina Alster, MD, direktør, Washington Institute of Dermatologic Laser Surgery, Washington

Rollison, DE, forårsaker kreft Control, februar 2012.

Academy of Dermatology: “Solkremer.”