hvordan å administrere din allergi

Allergi oppstår som følge av en immunrespons mot stoffer du møter i miljøet. Kroppen tar disse stoffene er inntrengere og overreagerer på dem, selv om andre mennesker ikke er berørt av det. For å bekjempe disse irriterende stoffer, kalt “allergener” kroppen utgivelser visse kjemikalier som kalles “histaminer” som forårsaker symptomer som vanligvis etterligner en kald.

Mens allergiske reaksjoner og kaldt virus deler mange symptomer, inkludert nysing og rennende eller tett nese, det er symptomer som er eksklusive for begge sykdommer. Smerter, lavgradig feber, hoste, sår hals, og gul eller grønn mucus er oftere assosiert med forkjølelse. Mens allergikere har klare slim, kløende øyne, og, i ekstreme tilfeller, anafylaksi, som kan være livstruende og får kroppen til å gå inn i sjokk.

Allergiske reaksjoner kan utløses av en rekke forskjellige stimuli. Noen av de mest vanlige allergener inkludere

Din lege kan utføre tester for å fastslå hvilke stoffer du er allergisk mot. Denne kunnskapen kan hjelpe deg å redusere eller unngå eksponering for dem.

Allergiske reaksjoner kan variere, men felles allergi symptomer inkluderer

Allergisk rhinitt, ofte kalt høysnue, er en vanlig form for allergi som rammer mellom 10 og 30 prosent av alle mange mennesker i verden. Mens mange mennesker opplever tilstanden på visse tider av året, noen mennesker har det året rundt på grunn av den kontinuerlige tilstedeværelsen av luftbårne allergener.

Hvis du ikke klarer å unngå allergenet som agitates deg, er det flere medisiner du kan ta for å lindre symptomene dine. Bruk tabellen nedenfor for å hjelpe deg å navigere allergi gangen.

Antihistaminer lindre utslett, elveblest, kløe, nysing og rennende nese ved å hindre kroppen fra å produsere histaminer

Året rundt eller sesongmessige allergier

Døsig og ikke-døsig Tilgjengelig

Claritin ® og Allegra ® Allergi gi resept-styrke, 24-timers non-døsig lindring av allergi symptomer, inkludert nysing og rennende øyne.

Walgreens merkevare Wal-Zyr gir opprinnelige resept-styrke, 24-timers lindring av innendørs og utendørs allergi symptomer.

Nasal Steroider redusere betennelse i nesegangene hjelpe lindre kløe, nysing, tett og rennende nese

Året rundt eller sesongmessige allergier

Non-døsig

Flonase ® Allergy Relief, Nasacort ® Allergi 24T, og Rhinocort ® Allergi Spray tilby 24-timers, ikke-døsig lindring av nesetetthet, nysing og kløende og rennende nese.

Decongestants redusere hevelse og stuffiness av øvre luftveier

sesonger Allergi

Non-døsig

Zyrtec-D ® og Claritin-D ® gir 12-timers lindring fra allergisymptomer, inkludert tett nese og bihuler press. Spør etter den på apoteket disken.

Noen andre helsemessige forhold kan påvirkes av allergi medisiner, så sørg for å diskutere med apoteket eller helsepersonell før du tar dem.

Det finnes metoder som kan lindre allergiske symptomer uten behov for medisiner. Akupunktur, praktisering av å sette nåler inn i huden på bestemte punkter, er antatt å redusere betennelsen i forbindelse med allergier og høysnue. Herbal kosttilskudd som brennesle, hentet fra en vanlig ugress, og Pestrot, en annen luke-baserte supplement, kan opptre som naturlige antihistaminer. Bruke neti potter og saltvann skyller å skylle bihulene kan fjerne pollen og bidra til å gi lindring fra allergisymptomer.

Stopp av din lokale Walgreens å snakke med vår TRUSTe; farmasøyter, eller bruk vår live online apotek chat tilgjengelig 24 /; for allergi lettelse. For flere løsninger, besøk Walgreens.

På Walgreens, kan du ge; råd fra vår TRUSTe; farmasøyter i butikken o; på nettet, ved hjelp av vårt liv; apotek chat som jeg; tilgjengelig 24/7.

Walgreens bærer; rekke løsninger t; holde deg på dine happies; og sunneste.

Verdens raskeste kvinne på en motorsykkel Finner Allergy Relief Fast (sponset)

Profesjonell Glassblower Finner Allergy Relief Fast (sponset)

ÂCopyright 2015 Walgreen Co 200 Wilmot Rd. Deerfield IL Alle rettigheter reservert.

 anbefaler ikke noen bestemt produkt, tjeneste eller behandling.