hvor mye vann bør jeg drikke?

Kathleen M. Zelman, MPH, RD, L; på 22 juli 2014

En av hemmelighetene til vekttap er bor hydrert. Nipper vann før måltider kan hjelpe deg å ta inn færre kalorier. Dessuten er det lett å forveksle tørst med sult – en feil som kan føre til overspising.

Det er en myte at du trenger å drikke 8 kopper vann om dagen. Vannet du får i matvarer teller også.

Likevel er det lett å falle kort. Enten du bare glemme å drikke opp eller ikke liker smaken, kan disse 11 tipsene hjelpe deg å få mer vann i kosten.

1. Hold deg til en tidsplan.

Akkurat som alt annet, kan skape en rutine hjelpe deg påfyll av glass oftere.

For eksempel, drikke en kopp når du først våkner, så igjen med hvert måltid og snacks. Sett din smarttelefon for å pinge deg med en påminnelse flere ganger om dagen.

2. Ta H20 til å gå.

Toting din egen flaske er både miljøvennlig og en fin måte å sørge for at du alltid har noen vann på hånden. Invester i en flaske du liker slik at du ønsker å ta den med deg overalt.

3. Legg litt bruse.

Lag en enkel, low-cal spritzer: Hell en skvett juice i usøtet selters vann eller club soda. Regelmessig OJ og eplejuice er gode valg, eller prøve noe litt mer moro (tror granateple, svart bringebær, eller acai juice).

4. Prøv en smak boost.

Hvem sier at vann har til å smake vanlig? Du kan gjøre det godt med frukt, grønnsaker, friske urter eller krydder.

Fyll en mugge med vann og is, legge til et par ekstra, og vent i minst 2 timer før du tar din første slurk. Prøv jordbær med fersk basilikum, agurker med mynteblader, eller epler med kanel pinner.

5. Ha et teselskap.

Slapp av og slappe av med en kopp koffeinfri te. Det er like hydra som rent vann, men med smak.

6. Få melk.

Meieriprodukter kan hjelpe deg å hydrat, også. Få en kalsium fikse med et glass av lav-fett eller fettfri melk. Eller nyte litt yoghurt, som er 85% vann. Hvis du ikke favoriserer meieri, swap i din favoritt alternativ, som mandel melk, hamp melk, soyamelk eller rismelk. Meieriprodukter og befestet plante “melker” også gi deg kalsium og vitamin D.

sunne, deilige oppskrifter, fra og spise godt magasin.

Mens du trener, bør du regne mellom …