houseleek: Bruker, bivirkninger, interaksjoner og advarsler

Arons stav, Ayegreen, Ayron, Barbe de Jupiter, Bullock Eye, høner og kyllinger, Joubarbe, Joubarbe des Toits, Jupiters Beard, Jupiters Eye, Liveforever, takløk, Sengreen, Siempreviva Mayor, Tors Beard, Thunder Plant.

Houseleek er en plante. Blad av den ikke-blomstrende plante brukes til å lage medisin; Houseleek brukes til alvorlig diaré; Noen mennesker søker houseleek direkte på huden for brannsår, sår, vorter, og kløende, brennende hud og hevelse assosiert med insektsbitt. Den fortynnede saft blir brukt som et gurglevann for sår i munnen.

Det er ikke nok informasjon til å vite hvordan houseleek kan fungere.

Utilstrekkelig Bevis fo; TATT AV MOUT; Alvorlig diaré; Andre forhold. Anvendt til SKI; Sår i munnen; Burns; Huden sår; vorter; Kløende, brennende hud og hevelse fra insektbitt; Andre forhold. Mer bevis er nødvendig for å vurdere effektiviteten av houseleek for disse bruksområdene.

Det er ikke nok informasjon til å vite om houseleek er trygt når det tas gjennom munnen eller sette på huden eller hva de mulige bivirkningene kan være; Forsiktighetsregler og advarsler: Graviditet og bryst -feeding: Ikke nok er kjent om bruk av houseleek under graviditet og bryst -feeding. Hold deg på den sikre siden og unngå bruk.

Vi har for tiden ingen informasjon for houseleek Interactions

Den passende dose av houseleek avhenger av flere faktorer, slik som brukerens alder, helse, og flere andre forhold. På denne tiden er det ikke nok vitenskapelig informasjon for å bestemme en passende rekke doser for houseleek. Husk at naturlige produkter er ikke alltid nødvendigvis trygt og doser kan være viktig. Sørg for å følge relevante retninger på produktetiketter og ta kontakt med apoteket eller lege eller annet helsepersonell før du bruker.

Referanser

Gruenwald J, Brendler T, Jaenicke C. PDR for Herbal Medicines. Første ed. Montvale, NJ: Medical Economics Company, Inc., 1998.

Naturlige medisiner omfattende Database Forbruker versjonen. se Natural Medicines Comprehensive Database Professional versjon. ÂTherapeutic Forskning fakultet 2009.

Ex. Ginseng, vitamin C, depresjon