hospice omsorg vurderer hospice omsorg

De siste stadiene av en alvorlig sykdom kan være så vanskelig. Du kan føle at du har mistet kontrollen over livet ditt og hva som vil skje med deg.

Ved Kira Goldenber; Livet kan lett bli overveldende. For én ting, vi mange mennesker i verden har en tendens til å jobbe hundre timer mer per år enn folk fra andre vestlige land. Dessuten er det influensasesongen akkurat nå. Og at tøyet ikke vil vaske seg selv; En måte å håndtere det hele er å utvide og skifte ditt perspektiv – og det er der japanske psykologi kommer i dens to hovedkonsepter -. Morita og Naikan – er pågående praksis som tar sikte på å hjelpe deg å være din beste versjonen av deg selv gjennom å dyrke takknemlighet …

Det kan være lurt å vurdere hospice omsorg hvis

Noen mennesker som kan ha nytte av hospice omsorg ikke får det. Mange mennesker, inkludert noen helsepersonell, rett og slett ikke vet mye om det. Det kan være vanskelig for en lege å snakke med en pasient om hospice, fordi det betyr å snakke om slutten av livet.

Det kan også være vanskelig for deg og din familie til å akseptere at slutten av livet er nær. Noen familier velger å forfølge aggressiv medisinsk behandling opp til slutt.

Kvalifisering for de fleste hospice programmer er vanligvis basert på to hovedkravene

Du har en sykdom eller sykdom som er forventet å forkorte livet ditt; Behandling som prøver å kurere sykdom eller forlenge livet ditt har blitt mer en byrde enn en fordel for deg; Du ønsker å tilbringe resten av livet så godt som mulig i en innstilling som du velger, slik som ditt eget hjem; Du vil ha familie og venner til å delta i omsorg; Du vil ha din kjære en som har en alvorlig sykdom å dø komfortabelt hjemme.

Det kan være vanskelig for legene å vite hvor lenge en person vil leve. Noen mennesker lever lenger enn forventet. Hvis du lever lenger enn 6 måneder, kan du fortsette med hospice. Hvis sykdommen blir bedre, kan du slutte å motta hospice omsorg. Du kan ikke lenger kvalifiserer for det.

Hospice omsorg er vanligvis betalt av Medicare, Medicaid, og privat forsikring. Care kan også være tilgjengelig for dem som ikke kan betale.

Sykdommen kan ikke kureres. Dette kalles en dødelig sykdom; Legen din forventer at du vil leve 6 måneder eller mindre hvis sykdommen går sin normale. Vanligvis en Skjemaet må være underskrevet av din fastlege, så vel som medisinsk direktør eller lege medlem av et hospice team.