hospice omsorg-mottak hospice omsorg

Når du bestemmer deg for å bli tatt vare på av et hospice program, betyr det at dine behandlingsmål vil skifte fra å gjøre alt for å kurere tilstanden din for å gi deg den beste kvaliteten på livet som er mulig i den tiden du har igjen.

Av Tara Rummell BersonFive måter å øke din emosjonelle intelligens; Hvem har ikke plukket en kamp med henne fyr for noen tilfeldige grunn? Eller ubevisst flau eller ydmyket en god venn? Alles følelser floke fra tid til annen, og føre oss til å oppføre seg på uønskede måter. Men du kan faktisk trene hjernen din til å holde dine følelser fra å få det beste av deg. Les videre for tips om å øke din emosjonelle intelligens kvotient (EQ) – et mål på din evne til å identifisere, vurdere, og …

Din hospice-teamet kan omfatte leger, rådgivere, terapeuter, sosialarbeidere, åndelige veiledere, hjem helse hjelpere, og trente frivillige. Ditt lag kan

Rådgivning og støttetjenester som hospice gir kan hjelpe deg å

Hospice omsorg omfatter også hjelpe din familie og venner gjennom sin sorg etter at du dør. De fleste programmer fortsette å gi begravelsesbyråer for familie og venner, for eksempel støtte grupper og rådgivning, i minst ett år etter en kjæres død.

Hjelp med forhånd direktivet skjemaer og sørge for at dine ønsker om livet støtte og HLR (hjerte- og lungeredning) blir utført; Svar på spørsmål om palliativ behandling, som lindrer smerte og andre symptomer; Hjelpe deg med ting som daglige aktiviteter, bading, spising, og beveger seg rundt; Hjelpe deg å finne ut hva som er viktig i forhold til å sette dine juridiske og økonomiske saker i orden; Hjelpe deg og din familie å snakke med hverandre og håndtere vanskelige følelser; Gi dine pårørende en pause (avlastning). Utdannede frivillige kan være tilgjengelig for å lindre dine kjære for et par timer i uken. Hvis dine pårørende trenger en lengre pause eller må være borte for å delta på en spesiell hendelse, noen Hospices gi avlastning i flere dager.

Løse ulikheter med familie og venner, eller si viktige ting som ellers kan gå usagt; Gjennomgå livet ditt og sette mål for den tiden du har igjen; Utforsk åndelige spørsmål.