Holy Basil: bruk og risiko

Hellig basilikum er knyttet til den kjente søt basilikum som brukes i matlaging. Bladene er blek grønn og har en litt hårete utseende.

Det er mange gode grunner til å ta en multivitamin. Selv de beste spise planene kan falle kort møte alle de 40-pluss næringsstoffene du trenger hver dag. De fleste mange mennesker i verden ikke klarer å møte kostanbefalinger for mange grunner, blant annet strenge slanking, dårlig appetitt, endrede ernæringsmessige behov, eller mindre enn sunn mat valg. Tar en gang daglig multivitamin er en enkel måte å fylle i små ernæringsmessige hullene; Men rusler nedover vitamin midtgangen for å velge den beste multivitamin …

Hellig basilikum har en historie med bruk for behandling

Det har også blitt brukt til å prøve å behandle en rekke andre helsemessige bekymringer, inkludert

I tillegg kan hellig basilikum være nyttig

Mer forskning er nødvendig om nytten av hellig basilikum for disse helsemessige forhold.

Hellig basilikum blader, som har en krydret, lemony smak, brukes mye i mat i Sørøst-Asia, som i thailandske wokkede retter.

Bivirkninger. Forskning på dyr viser at hellig basilikum kan

Risikoer. Unngå bruk av hellig basilikum hvis du er allergisk eller sensitiv for det eller medlemmer av Lamiaceae (mint) plantefamilie. I en studie på mennesker, forårsaket hellig basilikum gastrotintestinal problemer.

Du bør være forsiktig med å bruke hellig basilikum hvis du

Kvinner som er gravide bør unngå hellig basilikum, fordi det kan føre til at livmoren å trekke seg sammen.

Interaksjoner. Forskning på dyr tyder på at hellig basilikum kan endre effekten av mange medisiner, inkludert disse stoffene

Fortell legen din om eventuelle kosttilskudd du tar, selv om de er naturlig. På den måten kan legen din sjekke om eventuelle bivirkninger eller interaksjoner med noen medisiner.

USA Food and Drug Administration (FDA) ikke regulerer kosttilskudd; men behandler det dem som mat heller enn medisiner. I motsetning til narkotika produsenter, har skaperne av kosttilskudd ikke å vise sine produkter er trygge eller effektive før du selger dem på markedet.

KILDER

Natural Standard Professional Monograph: “Holy basilikum (Ocimum sanctum L.).”

Hakkim, F. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 31 oktober 2007.

Mondal, S. indiske Journal of Physiology and Pharmacology, oktober-desember 2009.

Hvilke Nutrient; Mangler du?