hjem behandling for andre grads forbrenning – emneoversikt

For mange andre grads forbrenning, er hjemmebehandling alt som er nødvendig for helbredelse og for å hindre andre problemer.

Skyll brent hud med kaldt vann inntil smerten stopper. Skylling vil vanligvis stoppe smerte i 15 til 30 minutter. Den kjølige vannet senker hudtemperatur og stopper brenningen fra å bli mer alvorlig. Du ma; Plasser armer, hender, fingre, ben, føtter, eller tær i en bøtte med kaldt vann; Påfør kule komprimerer til brannsår i ansiktet eller kroppen.

Vask hendene før du rengjør en brenne. Ikke berør den brenne med hendene eller noe skittent, fordi åpne blemmer kan lett bli smittet; Ikke knus blemmer; Rengjør det brente området med mild såpe og vann. Noen av brent hud kan komme av med vask. Pat området tørt med en ren klut eller gasbind; Sett på en antibiotika salve. Salver som bacitracin eller Polysporin kan brukes hver gang du rengjør brenne. Ikke legg spray eller smør på brannsår, fordi dette fanger varmen inne i brenn.

Det er mange reseptfrie brannbandasjer tilgjengelig. Sørg for å følge instruksjonene som er inkludert i pakken.

Hvis det brenner er på et bein eller en arm, holde lem hevet så mye som mulig for de første 24 til 48 timer for å redusere hevelse. Flytte en brent bein eller arm normalt å holde brent hud fra healing for hardt, noe som kan begrense bevegelsen.

Pollen teller, behandling tips, og mye mer.

Det er ingenting å fnyse.

Hvis brent hud eller blemmer ikke har brutt åpen, kan en bandasje ikke være nødvendig. Hvis den brente huden eller ubrutt blemmer vil trolig bli skitten eller bli irritert av klær, bruke en bandasje; Hvis den brente huden eller blemmer har brutt åpen, er en bandasje nødvendig. For ytterligere å bidra til å forhindre smitte, bruke en ren bandasje når din bandasje blir våt eller tilsølt. Hvis en bandasje er fast til et brannsår, suge den i varmt vann for å lage bandasjen lettere å fjerne. Hvis tilgjengelig, kan du bruke en nonstick dressing. Det er mange bandasje produkter tilgjengelig. Sørg for å lese etiketten for riktig bruk; Pakk brenne løst for å unngå å legge press på den brente huden; Ikke tape en bandasje slik at den sirkler en hånd, arm eller ben. Dette kan føre til hevelse.