hjem behandling for ADHD

Det er mange ting du kan gjøre hjemme for å hjelpe barnet ditt som har ADHD (ADHD) -og å hjelpe deg selv.

I klasserommet er flere krav plasseres på barn å sitte stille, pa; oppmerksomhet, lytte og følge klassereglene. Så elementære lærere er ofte de første til å anerkjenne ADHD symptomer. Mange ganger lærere Advis; foreldre til å ha sine barn testet eller å se en lege.

Mos; barn med ADHD kvalifisere fo; pedagogiske tjenester innenfor den offentlige skolen. JEG; barnet ditt kvalifiserer, vil du møte med skolens personell for å identifisere mål en; planlegge en individualisert utdanningsprogram (IOP). Dette usuall; betyr at skolen vil prøve å imøtekomme barnets ekstra behov. Dette ma; være så liten som å plassere barnet foran klassen. Eller det kan være så involvert en; gi klasserom ansatte til å hjelpe barnet ditt.

Legen wil; snakke med deg om å sette realistiske og målbare mål for barnet ditt ‘; atferd på skolen og hjemme. Barnets spesielle problemer og behov vil bli tatt hensyn til.

Regelmessig kommunikasjon amon; foreldre, lærere og leger tjener en tenåring som HA; ADHD.

Du må være tett involvert med tenåringen din. Tenårene presentere mange utfordringer, slik; økt skolearbeid og behovet for å være mer oppmerksomme og organisert. Makin; gode beslutninger blir spesielt viktig i disse årene da tisse; press, dukker opp seksualitet, og andre problemer overflaten.

Bruk konsekvenser tha; er meningsfullt for din tenåring. Disse kan inkludere å miste privilegier eller å ha økning; ork oppgaver. Foreldre og tenåringer kan arbeide sammen for å etablere reasonabl; oppnåelig mål. Og de kan forhandle belønninger når disse målene ar; oppfylt.

Ta vare på deg selv. Omsorg for din egen fysiske og menta; helse er en viktig del av å hjelpe barnet ditt. Og det vil hjelpe deg å ha den energien du trenger for å ta vare på barnet ditt; Utdanne deg selv om ADHD. yo; vil være bedre i stand til å hjelpe barnet ditt hvis du forstår th; betingelse; En viktig del av atferdsledelse lære barnet ditt at handlinger har konsekvenser.

Hjelp barnet å bygge selvtillit. Oppmuntre ; tilhørighet, tillit til læring, og en bevissthet om hans eller hennes ow; bidragene; Hjelp barnet å få mest mulig ut av skolen. Fremme skole suksess vil hjelpe barnet ditt academicall; sosialt og utviklingsmessig; Hjelp barnet ditt å få ting gjort. Din tålmodighet, utholdenhet og kreativ tenkning ca; hjelpe barnet å lære ferdigheter og utføre oppgaver i hjemmet og på skolen.