hiv diagnose: hvorfor diagnostisere hiv er viktig

Komme testet for HIV kan være arr; derimot, er tilstanden behandles så det er viktig å få testet hvis du tror du har blitt utsatt for. Hvis du tester positivt, vil tidlig påvisning og overvåking av HIV hjelpe legen finne ut om sykdommen utvikler seg, og når man skal starte behandling.

Diskuter din frykt om å bli testet; Lær hvordan du kan redusere risikoen for å bli smittet hvis testen er negativ; Lær hvordan å holde fra å spre HIV til andre hvis testen er positiv; Tenk om personlige problemer, for eksempel hvordan det å ha hiv vil påvirke deg sosialt, følelsesmessig, faglig og økonomisk; Lær hva du må gjøre for å holde seg frisk så lenge som mulig.

Gloria Reuben første gang grappling med HIV problemstillinger som en del av sin rolle på ER, som lege assistent Jeanie Boulet, en av de første åpenlyst HIV-positive tegn på prime-time TV. Men snart begynte skript for å ta over hennes off-duty tanker. “Det følger deg rundt hvor enn du går”, sier Ruben, som var på akuttmottaket sett frem til 1999. Og da hun takket ja til en fundraiser fra slutten av Elizabeth Glaser, hun gikk inn i en ny rolle som en AIDS-aktivist; Denne siste juli, Reuben, som nå …