gå ned i vekt med langsiktig atferdsendring

Du vet at du ønsker å gjøre en endring. Du ønsker å se hvordan livet er uten ekstra vekt på kroppen og på hjertet. Du er forpliktet til å gjøre en endring til det bedre.

For å gjøre det skje, tenk på dine vaner som en biltur. Din neste skritt bli klart, og du begynner å se din destinasjon fremover.

“Bruk energi til å komme tilbake på rett vei.” – Sofia Rydin-Gray, PhD

Akkurat som du ville lage en plan for en lang biltur, vil du ønsker å ta deg tid til å tenke på hvordan å kartlegge sunne vaner som tar deg til målet ditt. Planlegging kan også få deg psyched om nye ting å prøve eller gjøre ting du liker. Her er tips for å hjelpe deg å planlegge dine vaner, din støtte og din mind-set.

Forbered deg på hver destinasjon. Tenk på hva du trenger for å holde deg til dine nye vaner overalt: hjemme, på jobben favoritt restauranter og andre steder du ofte besøker.

For eksempel, hva ville din perfekte, mest motiverende kjøkkenet har? Skjær opp fargerike grønnsaker klar for deg i kjøleskapet? Epler i fruktkurv? Tynne gardiner å la lyset?

Hvor mye du ønsker å dele med dem om din innsats; Hva slags hindringer du forventer fra dem du? Hva er noen måter du kan svare på dem; Hva slags hjelp har du håper de vil tilby deg? Tenk igjennom den beste måten å snakke med dem om hva du trenger. Ikke vær redd for å være konkret om hva som hjelper deg og hva som ikke fungerer.

Hvis du ofte går til potlucks, hva ville du føle deg best om dine valg når det er over? Å bringe noe du vil føle OK om å spise? Å spørre de andre gjestene å ta med bare sunne alternativer? Har noen andre fylle tallerkenen din, slik at du ikke trenger å recommit på hver tallerken? Det er mange løsninger som er tro mot dine mål. Tenk kreativt, og spør noen du stoler på til å hjelpe.

Plan for familie og venner du vil se langs veien. Det vil være folk som er for deg – glad for å støtte deg i din vekttap. Og det vil være folk som ikke er så støttende. Du har kanskje allerede vet hvem de er.

Du må være forberedt på begge typer.

Tenk på hver person du tilbringe tid med i det daglige liv, og spør deg selv disse spørsmålene for å sette opp en plan for spillet

sunne, deilige oppskrifter, fra og spise godt magasin.

Mens du trener, bør du regne mellom …