etappe problemer, noninjury – emneoversikt

Mindre beinproblemer, som for eksempel såre muskler, er vanlig. Leg problemer ofte oppstår under sport eller fritidsaktiviteter, arbeidsrelaterte oppgaver og arbeid eller prosjekter i hjemmet. Etappe problemer også kan være forårsaket av skader. Hvis du tror at beinet problemet er knyttet til en skade, beinskader.

Eldre voksne har en høyere risiko for beinproblemer fordi de mister muskelmasse som de gamle. Barn kan ha problemer med etappe av samme grunner som voksne eller av grunner som er spesifikke for barn. Problemer er ofte forårsaket av overaktivitet eller den raske veksten av bein og muskler som oppstår hos barn.

Det kan være nyttig å vite hva bein av låret og leggen se ut samt muskler og sener til å bedre forstå etappe problemer. Leg problemer som ikke er knyttet til en spesifikk skade har mange årsaker.

Problemer kan oppstå når du “overdrive” en aktivitet, gjøre det samme aktiviteten gjentatte ganger, eller øke treningen. Dette kan kalles en overdrive skade selv om du ikke har en faktisk skade. Eksempler på belastningsskader inkluderer bursitt, tendinitt, shin splinter, stress frakturer, plantar fasciitis, eller andre muskel stammer eller tårer. Muskelkramper kan være forårsaket av aktivitet eller dehydrering, spesielt når du trener i varmen. For mer informasjon, dehydrering; Problemer som påvirker blodårene (vaskulær sykdom) kan omfatte perifer arteriell sykdom, betennelse i en vene (flebitt), eller en blodpropp (tromboflebitt); En blodpropp nær overflaten av huden kan forårsake bare mindre problemer, mens en blodpropp i en dyp vene kan være mer alvorlig. Nyere kirurgi, spesielt på bein eller bekken eller urin organer, øker risikoen for blodpropp, spesielt i dype beinet årer. Langvarig sengeleie og inaktivitet, inkludert sittende eller stående i en posisjon over lengre tid, eller langvarig immobilisering av en lem, for eksempel i en støpt eller splint, kan også øke risikoen for blodpropp; Problemer som påvirker blodårene (perifer arteriell sykdom) kan forårsake kramper smerter som oppstår med forutsigbare mengder trening, som å gå en kort avstand, men øker med resten.