er faste sunt?

Det høres så enkelt – ingen valg, ikke telle kalorier, ikke matlaging. Bare si nei til mat, og begynne å faste for rask vekttap og andre helsemessige fordeler.

Tross alt, Beyonce gjorde det. Hun sa at hun mistet 20 pounds ved å faste (og bruker en blanding av sirup, sitronsaft, vann og cayenne pepper) for sin rolle i Dreamgirls.

Men hva med resten av oss dødelige? Vi lurer på

Og til slutt, er faste sunt? Selv om fasting har vært praktisert i tusenvis av år, er spørsmålet fortsatt gjenstand for intens medisinsk debatt. konsultert eksperter på vekttap og faste for noen svar.

Hvis du luke gjennom all kontroversen, vil du finne at de fleste medisinske eksperter er enige om én ting: faste er ikke en sunn vekttap verktøy.

“Klagen er at [faste] er rask, men det er raskt væsketap, ikke betydelig vekttap,” sier Madelyn Fernstrom, PhD, CNS, grunnlegger og direktør ved University of Pittsburgh Medical Center Vekttap Management Center.

“Hvis det er lett av, vil den komme tilbake raskt” – så snart du begynner å spise normalt igjen, sier hun.

Selv enkelte tilhengere av faste for andre medisinske formål støtter ikke fasting for vekttap. Noen sier det kan faktisk gjøre vektproblemer verre.

“. Fasting er ikke et vekttap verktøy Fasting bremser stoffskiftet ned så kostholdet ditt fra før fasten er enda mer fetende etter at du fort”, sier Joel Fuhrman MD, forfatter av Eat to Live: uavhengighets Plan for rask og vedvarende Vekt tap og Fasting og spise for Health.

Fasting for vekttap bærer andre helserisiko også.

Mens faste en dag eller to er sjelden et problem hvis du er frisk, “det kan være ganske farlig hvis du ikke allerede spiser et sunt kosthold, eller hvis du har lever- eller nyreproblemer, noen form for nedsatt immunforsvaret fungerer eller er på medisiner – selv Tylenol, “sier Fuhrman, en familie lege i Flemington, NJ.

sunne, deilige oppskrifter, fra og spise godt magasin.

Mens du trener, bør du regne mellom …