damens bedstraw: bruker, bivirkninger, interaksjoner og advarsler

Caille-Lait Jaune, ost rennet, ost Renning, Cuajaleche, Curdwort, Gaillet Jaune, Gaillet Vrai, Galio, Gulmaure, Ladys Bedstraw, Maid Hair, Petty Mugget, Gule Cleavers, Yellow Galium.

Lady bedstraw er en plante. Bladene, stengler, og blomster brukes til å lage medisin; Lady bedstraw brukes for behandling av kreft, epilepsi, hysteri, spasmer, svulster, tap av matlyst, og bryst og lunge plager. Det er også brukt til å øke urinproduksjonen (som et vanndrivende) for lindrende vann oppbevaring, spesielt hovne ankler; Noen mennesker bruker dame bedstraw å forårsake svetting, som en tonic, for å øke seksuell lyst (som et afrodisiakum), som et tørkemiddel (snerpende), og for å tømme tarmen (som avføringsmiddel); Lady bedstraw er noen ganger brukes direkte på huden for dårlig healing sår og for å stoppe blødninger.

Det er ikke nok informasjon til å vite hvordan dame bedstraw kan fungere.

Utilstrekkelig Bevis fo; Hovne ankler; Kreft; epilepsi; Hysteri; spasmer; svulster; Bryst og lunge plager; Tap av Appetit; Vannretensjon (som et vanndrivende); Forårsaker svetting; Økende seksuell lyst (som et afrodisiakum); Stimulerende og tømme tarmer; Bruk som et tørkemiddel (som en snerpende); Bruk som en tonic; Dårlig healing sår, når det påføres direkte på huden; Stoppe blødning, når det påføres direkte på huden; Andre forhold. Mer bevis er nødvendig for å vurdere effektiviteten av damens bedstraw for disse bruksområdene.

Det er ikke kjent om damens bedstraw er trygt eller hva de mulige bivirkningene kan være; Forsiktighetsregler og advarsler: Graviditet og amming -feeding: Ikke nok er kjent om bruk av fruens bedstraw under graviditet og amming -feeding. Hold deg på den sikre siden og unngå bruk.

Vi har for tiden ingen informasjon om LADY’S BEDSTRAW Interactions

Den passende dose av fruens bedstraw avhenger av flere faktorer som for eksempel brukerens alder, helse, og flere andre forhold. På denne tiden er det ikke nok vitenskapelig informasjon for å bestemme en passende rekke doser for dame bedstraw. Husk at naturlige produkter er ikke alltid nødvendigvis trygt og doser kan være viktig. Sørg for å følge relevante retninger på produktetiketter og ta kontakt med apoteket eller lege eller annet helsepersonell før du bruker.

Referanser

Gruenwald J, Brendler T, Jaenicke C. PDR for Herbal Medicines. Første ed. Montvale, NJ: Medical Economics Company, Inc., 1998.

Naturlige medisiner omfattende Database Forbruker versjonen. se Natural Medicines Comprehensive Database Professional versjon. ÂTherapeutic Forskning fakultet 2009.

Ex. Ginseng, vitamin C, depresjon